Alpina by Alja Bitenc sandals are here!

In sanje so postale resničnost! Po dobre pol leta razvijanja popolnega sandala za pomlad/poletje 2018, prilagajanja, usklajevanja, sestankovanja in dogovarjanja, je pred vami usnjen sandal Chloe, v 3 različnih barvah – NUDE, BORDO RDEČA in ČRNA TUKAJ (vse tri barve si lahko ogledaš ), s posebnimi dodatki – zlatimi perlicami na petah.

Od prvotne ideje pa do realizacije končnega produkta (več o tem si lahko preberete TUKAJ) je trajalo nekaj več kot pol leta – vse od začetnih sestankov kjer sem predstavila svojo prvotno idejo pa vse do preverjanja vzorcev, usklajevanja detajlov, testiranje kvalitete, itd. Kot sem večkrat omenila sem navdih za čevelj črpala iz svojega stila in okusa, torej iz tega kaj jaz najraje nosim v pomladnih mesecih in v čem se sama najboljše počutim. Hkrati pa sem na čevlje želela umestiti modne detajle in materiale ter jih narediti nosljive za širšo publiko modnih navdušenk. Upam da mi je uspelo 🙂

BARVE

Odločila sem se za črno, bordo rdečo in nude, z dodatki zlate kovine.  Za črno sem se odločila zato ker je ta barva najbolj klasična, nosljiva, najbolj primerna za kombiniranje in pa predvsem najbolj zaželjena med modnimi navdušenkami. Bordo rdečo sem izbrala ker je trenutno zelo trendi in prav tako primerna za kombiniranje, pa vseeno ne preveč vpadljiva. Bež/nude barvo (moja najljubša) pa sem izbrala ker so nude izdelki tako pri obutvi kot tudi pri oblačilih moji najljubši, poleg tega pa je barva res primerna za pomladno/poletne mesece. Z barvami sem želela iti v trend, ampak vseeno ostati pri nosljivih barvah, ki so primerne za kombiniranje, predvsem pa mi je pomembno to, da jih ljudje lahko nosimo vsak dan!

SANDALI SO NA VOLJO ZA PREDNAROČILA TUKAJ, PO ZELO POSEBNI CENI, SAMO DO 14.3.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *